Спецрепортаж .  У Хмельницькому та Волочиському районах привітали трударів ранньої зорі.

1037

Праця яких дозволяє українській економіці розвиватися та рухатися в перед. 19-го листопада українці відзначатимуть день працівника сільського господарства. В переддень свята кращі хлібороби Волочиського району зібралися на урочисті святкування. Серед чималої когорти трудівників на свято завітав і Сергій Шмагай заслужений працівник сільського господарства України. Його трудовий шлях розпочався майже півстоліття тому, каже, любов до землі в родині передавалася із покоління в покоління.

З року в рік саме Волочиські аграрії тільки нарощують потенціал та результати сільськогосподарського виробництва. Про це свідчать обласний рейтинг. Досягти якісних та високих врожаїв дозволяє розвиток науки та техніки.

Це все сприяє тому аби до місцевих та державного бюджету збільшується та сплачується велика сума податків. Завдяки яким будуються та забезпечується матеріально-технічна  база у навчальних закладах розвивається медицина, будуються та ремонтуються дороги.

В наступному році урядом та  Верховною радою України для аграріїв заплановані позитивні зміни. За чверть століття в перше в нашій державі будуть  виділені кошти на розвиток вітчизняного виробництва   Сільськогосподарської техніки.   Зазначив у своєму виступі, під час привітань  народний депутат України Сергій Лабазюк.

Окрім слів привітань, народний депутат відзначив 16 ветеранів та заслужених працівників сільського господарства.  Не лише це – також  Волочиський район поповнився на ще одного заслуженого працівника  України – Клака Олександра Леонідовича. Представників 30 сільськогосподарських підприємств відзначили і у Хмельницькому районі. Там у районному будинку культури місцеві посадовці вітальним словом та подарунками привітали кращих трударів.

З найкращими побажаннями та цінними подарунками до присутніх звернулися і представники народного депутата Сергія Лабазюка.

 

" " " "