Новорічні прикраси, іграшки ручної роботи та смачні напої. У Хмельницькому працює зимовий ярмарок

846

Новорічні прикраси, іграшки ручної роботи та смачні напої. У Хмельницькому продовжує працювати новорічно-різдвяний ярмарок. Традиційно його розташували поблизу кінотеатру Шевченка. Цього року через пандемію організатори збільшили відстань між ятками, але працювати не заборонили.

До Нового року залишилося кілька тижнів, а центр Хмельницького вже засяяв. Вздовж вулиці Проскурівської містяни роблять креативні фото, милуються красунею ялинкою та прицінюються на різдвяному ярмарку. Саме тут представлений широкий асортимент прикрас, іграшок та смаколиків. На самому початку всіх зустрічає мільйон кольорових вогників.

Така гірлянда виглядає ніжно та піддається будь якому декоруванню.

Також на ярмарку представлені вироби ручної роботи. Майстри та майстрині протягом цілого року готуються, вигадують, креативлять, аби було чим дивувати вибагливого покупця. Від кількості приємних дрібничок розбігаються очі. Тут тобі і маленькі символи прийдешнього року, і  ялинкові прикраси, і м’які іграшки, і декоративні віночки.

Для найменших покупців представлені ятки із солодощами. Тематичні карамельки, імбирне печиво із святковими малюночками.  Усе виготовляється на замовлення і має обмежену кількість.

Одним із найпоширеніших напоїв будь якого зимового ярмарку залишається глінтвейн.

Через привабливість новорічних прикрас та атмосфери свята ярмарок завжди переповнений людьми.

" " " "