Зірки запалюють ялинку. Телеканал TV7+ у новорічну ніч покаже концерт власного виробництва

747

Понад 20 колективів , 2 оркестри та хор. У Хмельницькому завершились зйомки великого новорічного концерту. У новорічну ніч його ексклюзивно можна буде переглянути на нашому телеканалі. До творчого процесу залучили наших зірок. Із музикантами працювала потужна технічна команда телеканалу TV7+.

Створюємо для вас новорічний настрій. Телеканал TV7+ впродовж тижня готував декорації, налаштовував світло та запрошував артистів на записи. Усе це в рамках великого концерту «Зірки запалюють ялинку». Як зізнаються артисти, ретельно підбирали репертуар для зйомок.

Джазової нотки у зйомки концерту додав гурт«FreeJam». Колектив досить унікальний та вже має за плечима кілька перемог на фестивалях. У студії нашого телеканалу , кажуть артисти, досить легко працювати.

Запис однієї пісні тривав у декілька дублів. Режисери телеканалу продумали кожну дрібницю – регулювали світлову гамму, змушували падати сніг. Словом, робили усе, аби на виході отримати якісний продукт.

Через карантинні обмеження артисти уже встигли засумувати за публікою. А такий формат – гарна нагода зустрітись із глядачем.

Окрім артистів, за кадром працювала велика команда технічної підтримки. Гру світла забезпечила евент-компанія  «Інтервал», а наші режисери та оператори ловили яскраві емоції у студії.

Посприяло в організації концерту і управління культури міської ради.

Тож вже на день святого Миколая очікуйте першу частину новорічного концерту . Другу частину шоу наш телеканал покаже вже на Новорічні свята.

Зустрічайте 2021 у родинному колі та із нашим телеканалом. Буде цікаво та яскраво !

" " " "