«Новорічний марафон – 2017»

1139

«Чайка», «Новатор», ДЮСШ та «Чемпіон». А загалом 18 команд зі всієї України виявили бажання позмагатися у «Новорічному марафоні – 2017». Нагадаємо, дитячий турнір на теренах області відбувся вшосте та цьогоріч об’єднав рекордну кількість учасників.

Запекла боротьба, недитячі емоції та переможець по пенальті. Так у Хмельницькому завершився «Новорічний марафон – 2017». «Чайка», «Новатор», ДЮСШ та «Чемпіон», а загалом 18 команд зі всієї України виявили бажання позмагатися у цьогорічному турнірі.

Фактично цьогорічний шостий марафон зібрав найбільше учасників. Щоправда збільшується не лише кількість команд, а й зростає майстерність самих гравців.

А ось переможцями шостого марафону стали гості з Вишгорода. У фіналі футболісти «Чайки» по пенальті переграли місцевий «Новатор».

Насправді, зізнаються юні футболісти, настанови тренера на всі сто відсотків не виконали, втім перемогу точно заслужили.

Фактично, до Хмельницького «Чайка» завітала вперше і одразу ж відзначилася. На наступний марафон, обіцяють, приїдуть знову і знову постараються перемогти. А ось господарі турніру, місцеві новаторівці, запевняють, у 2018-му перемога залишиться удома.

 

" " " "