«Новорічний марафон» у Хмельницькому

1077

 Вісім команд з усієї області. У Хмельницькому стартував п’ятий «Новорічний марафон». Це – дитячий турнір, яким у місті закривають футбольний сезон. Щороку чемпіонат збирає понад десяток спортивних клубів. Цьогоріч за перемогу змагаються вісім збірних. Це – представники різних райцентрів краю. 

 Хмельницький знову футболить. Цього разу в обласному центрі стартував ювілейний п’ятий «Новорічний марафон». Це – дитячий турнір, яким у місті закривають футбольний сезон.

 Щороку чемпіонат збирає понад десяток спортивних клубів. Цьогоріч за перемогу змагаються вісім збірних. Це – представники різних райцентрів краю, серед яких усі рівні.

 Якісний футбол демонструють новаторівці. Вони – господарі турніру, а відтак налаштовані перемагати.

 Новаторівці вже провели два поєдинки. В одному перемогли, в іншому розміняли нічию. Результатом, кажуть, задоволені, втім могли зіграти й краще.

 Впевнено і до перемоги йдуть суперники новаторівців – соколята. Участь або навіть призові місця, кажуть, не влаштовують. Єдине, що прийнятне, це – чемпіонство.

 А ось наставники запевняють у протилежному. У такому віці для дітей все ж не так важлива перемога, як участь.

 «Новорічний марафон» триватиме три дні. Саме вони і визначать останнього у цьому році переможця. Футбольний сезон 2020-ть не забариться. Вже у січні святковий турнір стартує для наймолодших гравців.

 

" " " "