У Хмельницькому засудили душогуба, що убив рідну матір: вийде через сім з половиною років

Син завдав старій жінці побоїв, від яких та до ранку померла

1028

Хмельницький міськрайонний суд призначив покарання строком на сім з половиною років жителю обласного центру, який убив свою матір, повідомляє прес-служба обласної  поліції.

Йдеться про випадок, що стався в обласному центрі  в ніч з 25 на 26 травня 2018 року. 54-річний чоловік, який мешкав в одній квартирі зі своєю старенькою матір’ю, ввечері, як це нерідко траплялось, з’явився додому п’яним. Мати, як це теж бувало не раз, почала докоряти синові за те, що він безпробудно п’є.

Читайте також: Спроба самогубства у Хмельницькому: чоловік замкнувся у власній квартирі

Це викликало у дорослого, і вже немолодого, чоловіка приступ агресії. Син накинувся на неньку з кулаками та заходився бити її з усієї сили. Втамувавши свою лють, він покинув побиту пенсінерку і відправився спати.

На ранок син виявив, що мати померла та вже й встигла охолонути. Однак замість того, щоби зателефонувати в поліцію, він продовжував пиячити в квартирі поряд із тілом убитої жінки ще два дні. Лише тоді, коли випивка скінчилась, чоловік пішов до сусіда та повідомив йому, що мати померла. Сусід відразу зателефонував у відповідні служби.

Читайте також: Житель Хмельниччини знайшов свою смерть під потягом на Житомирщині

Поліцейським, які прибули на виклик, господар розповів “байку” про те, що пенсіонерка померла власною смертю. Та, зважаючи на те, що в квартирі повсюди виднілися плями крові, а на тілі жінки залишилися сліди побоїв, правоохоронці йому не повірили. Вони змусили, таки, убивці зізнатися в скоєному.

Тепер чоловікові доведеться зустрічати, принаймні, два свої ювілеї – 55-и та 60-річчя у колонії. А все ж могло бути по-іншому, і мати ще була би жива, якби не клята випивка.

" " " "