Ножем у серце: трагічний фінал сімейної сварки на Хмельниччині

Суперечка між співмешканцями скінчилася трагедією

1169

Старокостянтинівський районний суд відправив за грати на 9 років чоловіка, який убив свою співмешканку, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Трагедія сталась 25 березня 2019 року у селі Воронківці Старокостянтинівського району. Близько другої ночі між співмешканцями спалахнула сварка. Під час конфлікту п’яний чоловік схопив зі столу кухонного ножа і встромив його в спину жінці. Той, єдиний, удар ножем і виявився фатальним: він прийшовся жінці прямо в серце. У смертельно пораненої  35-річної жінки підкосилися ноги , і вона впала. Від завданої рани в серце вона померла на місці події.

Усвідомивши, що він накоїв, чоловік кинувся до сусідки та усе їй розповів. Та негайно викликала поліцію.  Убивця не став заперечувати скоєного, і його того ж дня затримали.

Читайте також: У Шепетівці упродовж однієї години сталося дві ДТП із потерпілими

На суді він повністю визнав свою вину, однак це не допомогло йому уникнути чималого строку покарання. Суд узяв д о уваги, що на момент скоєння злочину він був п’яний, а також той факт, що чоловік уже  до цього  притягувався до кримінальної відповідальності – за крадіжки і нанесення тілесних ушкоджень.

Отже, суд призначив убивці покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

" " " "