Здобутки хмельницьких боксерів

773

 Злети та поступки. Хмельницькі боксери підбили підсумки другого півріччя поточного року. Серед звершень – нагороди українського та навіть європейського рівнів. Серед недопрацювань – несподівані поразки та зупинки за крок до перемог. У планах – участь в Олімпійських іграх. 

 Марії Боруці – 24. У боксі дівчина з 14 років, щоправда, зізнається, у боксерських рукавичках бачила себе набагато раніше.

 Батьки хотіли, аби Марія стала танцівницею. У самої ж боксерки були інші плани. В них не входили танці, місце залишалося тільки для боксу. За десять років, розповідає, попри травми та усі «проти», жодного разу не пошкодувала про свій вибір.

 Сьогодні Марія – одна з кращих боксерок не тільки області, а й України. На неї вже сміливо рівняються юні бійці, а вона на досягнутому не зупиняється. У березні та травні наступного року Марія позмагається за ліцензію на Олімпійські ігри. Побувати на змаганнях такого рівня не тільки її мрія, а й інших боксерів. Віталій Грабовський, до прикладу, – чемпіон України. У планах – Європа та світ. Для себе бокс він обрав майже п’ять років тому. Це, каже, – особливий спорт, у якому тренуєш не тільки тіло, а й розум.

 Усіх з міцними характерами відзначили в обласній федерації. Хмельницькі боксери підбили підсумки другого півріччя поточного року. Серед звершень – нагороди українського та навіть європейського рівнів. Серед недопрацювань – несподівані поразки та зупинки за крок до перемог.

 Проаналізувати поразки боксери мають час, а виправити їх зможуть вже у 2020-му. Це будуть старти молодіжки та світові турніри. Наша юніорська команда здатна привезти нагороди з чемпіонату Європи. Український ж календар відкривають у лютому наступного року з жіночих чемпіонатів.

 

" " " "