Нижче дна: на Хмельниччині грабіжник викрав скриньку з пожертвами

Молодий чоловік поцупив скриньку на очах у продавця

991

Вкрай ганебний випадок трапився у Славуті. Там у продовольчому магазині грабіжник викрав скриньку із пожертвами. Гроші всією громадою міста збирають на операцію юному містянину Богдану Смірнову. У хлопця – вроджена вада серця, і йому необхідно зробити термінову операцію, вже третю за ліком. Рідні школяра розмістили скриньки для пожертв у магазинах та інших місцях громадського скупчення. От саме на таку скриньку із пожертвами громадян і зазіхнув злодій.

Ввечері 11 січня він зайшов у магазин. Побачивши, що продавчиня в магазині одна і більше нікого немає, чоловік схопив скриньку з грішми та кинувся навтьоки. Продавець відразу кинулася телефонувати в поліцію.

Читайте також: На Хмельниччині дитину хочуть забрати у матері і віддати батькові за кордон

Вже наступного дня, завдяки прикметам грабіжника, які надала сама продавчиня та інші свідки, що торгують у навколишніх кіосках, зловмисника затримали. Грабіжником виявився 29-річний славутчанин, який уже має напружені стосунки із Кримінальним кодексом: його притягували за майнові злочини.

За словами грабіжника, у скриньці було 270 гривень. Він витратив їх на їжу та випивку. Отже, молодий, здоровий і цілком працездатний чоловік зганьбився за таку суму, а тепер ще й очевидно піде за грати. Звісно, усі злодії гідні громадського осуду та покарання, але цей однозначно своїм вчинком “пробив дно”.

" " " "