У 18-ть за грати: хмельницькі копи затримали закладчика амфітаміну.

4057

 У 18-ть за грати: хмельницькі копи затримали закладчика амфітаміну. Молодика на чорній БМВ запримітила одна місцева мешканка. Жінка відчула щось не ладне, тож, не знітившись одразу потелефонувала на 102. Зробила це, як виявилось, не даремно. Адже підозри панянки підтвердили правоохоронці. Лише при собі у хлопця виявили 23 пакунки із наркотиком. Ще 123 знайшли в результаті слідчо-оперативних дій.

 Ось так із телефоном у визначеному місці пакуночки з наркотиками мали шукати замовники. Усі вони наразі, як кажуть, у прольоті, а, от, копи спрацювали на ура. 123 закладки і всі у руках правоохоронців й на совісті 18-річного молодика. На чорній БМВ хлопець розвозив пакуночки до пунктів призначення й потрапив у поле зору небайдужої хмельничанки. Жінка запримітила щось неладне і потелефонувала на 102. Поліція з приїздом на виклик не забарилася.

 За даним фактом копи одразу відкрили кримінальне провадження. 18-річному закладчику світить чималий строк. За інкримінованою статтею – від 6 до 10 років із конфіскацією. Наразі він під арештом.

 

 

" " " "