Трагедія на тонкій кризі: на Хмельниччині потонув рибалка

Незважаючи на систематичні попередження служби з надзвичайних ситуацій, чоловіки вибралис ярибалити на тонку кригу

19312

На Хмельниччині – чергова трагедія на воді. На тонкій кризі місцевого ставка проломилися двоє рибалок. Біда сталася в селі Шарівка Ярмолинецького району, йдеться в оперативному зведенні обласної ДСНС.

Сигнал про те, що в Шарівці тонуть у ставку двоє рибалок, надійшов на номер служби порятунку  вчора о 16.07. Туди відразу помчала машина із рятувальниками та спеціальним спорядження. Однак, прибувши на місце, рятувальники з’ясували: один із чоловіків, 54-річний місцевий житель, уже потонув. Іншому потерпілому вдалося самотужки дістатися берега, і він врятувався.

Читайте також: На Хмельниччині трапилася летальна ДТП: в поліції з’ясовують обставини

Рятувальникам знадобилося півтори години, аби з допомогою багра знайти тіло потопельника. Човном його доправили до берега, однак врятувати чоловікові життя вже було неможливо.

Тим часом, служба з надзвичайних ситуацій не втомлюється нагадувати: через теплу цьогорічну зиму товщина криги на водоймах критично мала. Через це не варто наражати своє життя на небезпеку та виходити на кригу. Крім того, слід стежити, щоб туди не потрапляли діти і домашні тварини.

 

 

" " " "