Обгоріле тіло на згарищі в Шепетівці: що сталося з жінкою (оновлено)

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група

20792

У Шепетівці біля школи-гімназії знайшли обгорілий труп жінки. Про це повідомили на сайті міста Шепетівки.

Очевидці розповідають, що біля колишньої теплотраси розгорілася суха трава. Невідомі попросили двох підлітків загасити полум’я, аби воно не поширилося на всій площі. Хлопці підійшли до згарища та виявили страшну знахідку – труп обгорілої жінки, біля якої ще досі горіло взуття.

Рятувальники, яких викликали очевидці загасили вогонь. Труп жінки вже оглянули медики та слідчо-оперативна група поліції. Поки що обставини страшної смерті залишаються невідомими.

Поліція припускає, що шепетівчанка могла курити та підпалити суху траву.   Поруч з тілом потерпілої знайшли пляшку з алкоголем, а в сумці – сірники, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Працівники поліції з’ясували, що   на згарищі лежало тіло 37-річної місцевої жительки. Медики стверджують, що ознак насильницької смерті не було, а жінка померла від опіків.

Родичі загиблої розповідають, що жінка любила палити цигарки та зловживала алкоголем. Тому слідчі припускають, що вона могла сама підпалити суху траву, кинувши недопалок чи сірник.

Наразі слідчі Шепетівського відділу відкрили кримінальне провадження  щодо порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

" " " "