Обіцяв відремонтувати: на Хмельниччині молодик нажився на власній знайомій

На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка, котрий привласнив ноутбук своєї знайомої та здав його в ломбард

1393

У Хмельницькій області правоохоронці викрили та затримали молодика, котрий продав ноутбук свої знайомої задля власної наживи. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в місті Шепетівка.

За попередніми даними ще в лютому 21-річна мешканка Шепетівки довірила свій ноутбук 27-річному підозрюваному. Той пообіцяв його відремонтувати та повернути справним. Насправді ж зловмисник вже через декілька днів відніс довірену йому техніку в ломбард, після чого розтринькав усі виручені кошти.

Як тільки дівчина запідозрила неладне, то одразу ж спробувала домовитися з чоловіком, аби той повернув їй комп’ютер,  однак горе-ремонтник зовсім перестав виходити на зв’язок та ігнорував усі дзвінки.

Зважаючи на обставини потерпіла вирішила звернутися по допомогу до поліції. У правоохоронців не виникло жодних проблем з пошуком зловмисника. В ході попередньої бесіди з копами молодик зізнався в скоєному. Наразі старшим дізнавачем Шепетівського РУП розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального Кодексу України.

Читайте також: На Хмельниччині взяли під варту правоохоронця, який наніс смертельні тілесні ушкодження підлітку

Ноутбук поліцейські вилучили. Після проведення експертизи його повернуть власниці. Зараз поліцейські перевіряють молодика на причетність до аналогічних злочинів.

" " " "