Обладнання для майбутнього травмцентру 

568

Майже два з половиною мільйони на обладнання для міського травмцентру. Хмельницький виграв грант від уряду Японії. У результаті приймальне відділення закладу можуть оснастити, так би мовити, за останнім словом техніки. Вже незабаром тут з’явиться сучасний УЗД-апарат, уже встановили прилад для введення газового наркозу. І це – далеко не все.

Автор: Нове обладнання та сучасний ремонт. Хмельницька дитяча лікарня незабаром стане краще оснащеною та комфортнішою. Медичний заклад пройшов конкурс і виграв грант від уряду Японії. Приз – доволі суттєвий – майже 2,5 мільйони гривень!

На грантові кошти міська дитяча лікарня закупить обладнання для травмцентру. Кажуть, воно допоможе в критичних ситуаціях.

Зараз лікарня чекає на другу, не менш важливу, поставку-  портативну ультразвукову систему. У лікарні вже є таке обладнання, та воно – застаріле.

Створення сучасного травмцентру не просто потрібне, а необхідне для невідкладної допомоги дітям. Тут  буде розміщене професійне обладнання, що дасть змогу визначити важкість травми та, за необхідності, врятувати життя.

У спільних планах міського голови та медиків і будівництво нового та сучасного приймального віділення.

 

 

 

 

" " " "