Обласні чиновники визначилися із ремонтом місцевих доріг на 2019 рік.

1093

Перші серед областей. На кінець літа Хмельниччина стала першою серед інших регіонів України із освоєння коштів Дорожнього фонду. Сьогодні ж обласні посадовці затверджували перелік місцевих доріг, які ремонтуватимуть у 2019-му році.

Деякі підсипатимуть, окремі відрізки асфальтуватимуть. Сьогодні на засіданні робочої групи обласні посадовці затвердили відрізки доріг загального користування місцевого значення, котрі ремонтуватимуть у 2019 році за субвенційні кошти. По п’яти районах краю уже визначилися.

У наступному році у Волочиському районі за перспективним планом відремонтують близько дванадцяти кілометрів місцевих автошляхів. На більшій частині постелять асфальтне покриття. Голова районної державної адміністрації каже, увагу приділятимуть під’їздам до соціально важливих об’єктів.

Із найпроблемнішими шляхами та їхнім ремонтом визначилися і у Старій Синяві. Там зізнаються, ямковості будуть позбуватися на шляхах через які курсують шкільні автобуси.

За підсумками ремонтів наша область стала першою, котра в повній мірі освоїла кошти дорожнього фонду. Тому у адміністрації надіються на перерозподіл фінансів з тих областей, де картина із освоєнням гірша.

" " " "