“Очікував побачити захолустя”: Андрій Макаревич поділився враженнями від концертного туру Західною Україною

Легендарний російський музикант Андрій Макаревич поділився приємними враженнями від Західної України, де він спочатку орозраховував побачити "захолустя"

743

Російський музикант та засновник легендарної групи “Машина времени” Андрій Макаревич відвідує міста Західної України в рамках чергового концертного туру. Щоправда цього разу не з легендарною “Машиною”, котра принесла йому славу, а новоствореним гуртом “Уо5”.

Наприклад сьогодні Сьогодні, 11 травня, гурт “Уо5” виступить в серці Заходу нашої держави – в місті Львів.

При цьому російська легенда ділиться своїми враженнями від українських локацій, котрі він вже встиг відвідати. Каже, що спочатку “очікував побачити все-таки деяке захолустя” у вигляді звичайних містечок з 200-тисячним населенням. Однак при безпосередньому відвідуванні був приємно вражений прекрасно відреставрованими архітектурними пам’ятками,   стильними ресторанами чистотою та гарними глядачами.

Не оминув стороною Макаревич і Хмельницьку область. Зокрема – Кам’янець-Подільський, де він зі своєю дружиною сфотографувався  на площі Польський ринок. Пара стоїть на тлі міської Ратуші і будівлі Вірменського колодязя.

Природно, ця публікація не залишилася непоміченою ні російськими співвітчизниками Андрія Макаревича, ні його українськими шанувальниками. Адже в Україні завжди раді засновнику “Машини врпемени”. Макаревича поважають в нашій країні не тільки за його творчість, але й за непримиренну громадянську позицію, яку він не приховує у себе на батьківщині. Андрій Макаревич у 2014 році рішуче засудив анексію Криму і початок військових дій на Донбасі. З тих пір в Україні у нього стало ще більше прихильників.

“Щасливого перебування у нас!”, “Завжди раді хорошим людям з відкритим серцем”, “Спасибі, Андрій, за добрі слова”, “Ми вам раді”, “Архітектура Західної України дуже красива. У чомусь навіть цікавіше, ніж на заході Європи. Вінтаж !!! “,” Дуже приємно бачити вас з Einat в Україні. Думаю, більшість наших громадян дуже раді бачити вас “, – написали українці в коментарях.

До речі самі росіяни в коментарях до знімку теж продемонстрували захват і навіть невеличку долю заздрості від затишних та акуратних українських локацій:

” Приголомшливо. Чисто і по європейськи”, “Чесно зізнаюся, що після цих фото дивитися на стан Виборга буде ще прикріше”, “Значить усе бреше перший канал?)) Я от по золотому кільцю проїхався (по його частині). Ось там – розруха .. (( “, – пишуть у коментарях громадяни РФ.

Дивіться також: Чемпіонат в новому залі

При цьому дехто з наших співгромадян все ж образився на “захолустя” і не забув це їдко прокоментувати.

“Захолустя Чернівці, Тернопіль ?? Це 100 км від Москви і Пітера, там так, захолустя”, “Не забудьте в захолусний  Львів заїхати”, Захолустя? Чернівці? З таким універом? Просто нічого не знали про ці міста … “,” В захолусний Київ заїдете? “- єхидно поцікавилися у Макаревича.

 

" " " "