У Хмельницькому знову затримали “закладника”

Полісмени затримали 18-річного хмельничанина, котрий займався оптовим збутом наркотиків методом "закладок"

1234

У Хмельницькому затримали 18-річного юнака за підозрою в збуті наркотичних речовин методом “закладок”. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними підозрюваний купував за оптовими цінами через месенджер “Телеграм” синтетичний наркотик PVP, після чого реалізовував його окремими дозами методом “закладок”.

«7 травня в обласному центрі патрульні поліцейські помітили чоловіка, який підозріло себе поводив, копирсаючись у землі під деревом. Його затримали та викликали слідчо-оперативну групу. При обшуку у 18-річного громадянина виявили та вилучили 11 прозорих пакетів запокованих ізоляційною стрічкою чорного кольору з порошкоподібноюкристалічною речовиною», – йдеться в повідомленні РУП.

Читайте також: У Хмельницькому охоронець розважального закладу торгував наркотиками

Молодика впіймали на гарячому. В ході поверхневого обшуку в нього виявили декілька чорних згортків з невідомою речовиною. Пізніше експертиза підтвердила її наркотичну природу.

Наразі молодику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою та оголошено підозру у вчиненні злочину передбаченого ч . 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику  може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

" " " "