Очільників судів області зібрав канадсько-український проект Підтримки судової реформи.

1799

Ефективно спілкуватися, запобігати конфліктам чи результативно їх вирішувати – навички, що лежать у фундаменті як особистих стосунків, так і професійного успіху.  У цьому переконаний бізнес-тренер Віталій Чуба, котрий провів комунікаційний тренінг для голів судів Хмельниччини. Протягом двох днів служителі Феміди вправлялися у виявленні помилок в спілкуванні, вибудовували алгоритми ефективної комунікації та опановували техніки пом’якшення конфліктів.

Очільників судів області разом, в одній аудиторії, вкотре зібрав канадсько-український проект Підтримки судової реформи. Цього разу служителі Феміди практикувалися у ефективному спілкуванні та вирішенні конфліктів.

Вдосконалення навичок професійної комунікації у суддів зараз особливо на часі, вважає заступник керівника Проекту підтримки судової реформи Ігор Осика. Адже, каже, триває процес укрупнення судів – і разом із новими об’єднаними окружними судами з’являться нові колективи, лідерам яких просто необхідно вміти ефективно спілкуватися і вчасно ідентифікувати й вирішувати конфлікти.

Можливість оволодіти та повправлятися у різних методиках і техніках ефективного спілкування судді сприймають як черговий етап самовдосконалення. Два дні інтерактивної теорії й індивідуальної та групової практики – й вони впевнено заявляють про готовність та необхідність втілення здобутого в своїй професії.

Нагадаємо, судова реформа незабаром перекроїть карту судів Хмельниччини: на базі 21 місцевого загального суду області буде створено 9 окружних.

" " " "