Однокімнатні, але свої : іще два учасники україно-російської війни отримали ключі від квартир.

805

Однокімнатні, але свої: іще два учасники україно-російської війни отримали ключі від квартир. Усе завдяки співпраці міста та області. Житло в рахунок пайової отримала обласна рада й передала його міській, там визначили кращих і символічно до Дня пам’яті та примирення вручили сертифікати нашим героям.

Квіти – жінкам, іграшки – дітям. А героям – квартири. Влада міста та області вручила ключі та сертифікати на житло іще двом учасникам україно-російської війни. Квартири отримала обласна рада в рахунок пайових і передала їх у місто. Адже на сьогодні на черзі в Хмельницькому – понад 600 атовців.

Право визначати кому саме давати житло обласна рада делегувала колегам з міської. Голова переконує, не втручалися, аби не було зловживань. Не приховують, на превеликий жаль вони трапляються.

Тому до вибору кандидатів на отримання житла влада Хмельницького підійшла з особливою пильністю.

У пана Леоніда, до прикладу, обидва сина воюють за Україну. Чоловік і сам – не перший рік на війні.

На квартиру пан Леонід чекав 30 років. Не приховує, щиро вдячний за те, що про воїнів не забувають. До речі, Хмельницький – один із лідерів у країні за темпами забезпечення житлом наших вояків. За кілька років родини загиблих та атовці отримали понад 110 квартир. Обласна влада вдруге допомагає місту із цим питанням.

" " " "