Один з найкращих в Україні – стадіон у Старокостянтинові.

1820

 Один з найкращих в Україні. Так називають місцеві стадіон у Старокостянтинові. Нещодавно там розпочали реконструкцію – облаштувати аж девять бігових доріжок та майданчик з тренажерами. Витратили на це – понад 20 мільйонів гривень. Роботи ще повністю не завершили – відклали до весни.

 Стадіон «Центральний» у Старокостянтинові перепочиває після масштабної реконструкції. Її до кінця не завершили – роботи призупинили до весни. Девять бігових доріжок, які тут облаштовували, вже фактично готові, каже міський голова.

 Навесні, після завершення реконструкції, стадіон здадуть в експлуатацію. Окрім бігових доріжок, тут встановили сучасні тренажери – аби тренування були ефективніші.

 На облаштування стадіону пішло понад 20 мільйонів гривень. Це кошти фонду регіонального розвитку, обласної та місцевої скарбниць. У планах – збудувати тут потужний спортивний комплекс.

 Старокостянтинів вже можна сміливо називати – спортивним містом. Лише цього року тут збудували два сучасних майданчика зі штучним покриттям Ще два – капітально відремонтували. Невдовзі планують облаштувати ще кілька нових міністадіонів. 

 

 

" " " "