Охоронець Феміди –  герой. На Хмельниччині провели конкурс дитячих малюнків

392

Охоронець Феміди –  герой. Це видно із дитячих малюнків. Більше тижня до Територіального управління Служби судової охорони із Хмельниччини надходили малюнки від найменших. А дорослі обрали найкращі роботи з понад пів сотні. Напередодні 2-ї річниці Служби переможці отримали подарунки.

Три творчі номінації, понад пів сотні малюнків. Діти співробітників та учні міських гуртків взяли участь у конкурсі, організованого до 2 річниці Служби судової охорони. Різноманітна техніка, креативні зображення – усе це вразило суддів та додало клопоту у відборі кращих.

Малеча зображала на папері, як, на її думку, працюють судові охоронці. Раніше вони демонстрували свою підготовку у Палаці творчості.

Тож позаду обговорення, переможців визначили. Приз отримає і учасниця, яка власними рученятами створила судового охоронця у формі іграшки.

Переможців запросили до теруправління, їхні роботи прикрашають стіни Служби. Батьки ж пишаються своїми малими художниками.

Полковник Служби судової охорони привітав переможців. Та запевнив – якщо ті захочуть, можуть поповнити лави захисників Феміди. Коли виростуть.

 

" " " "