Окремий взвод. У Полонному презентували документальний фільм про Мирослава Сливку та Богдана Бігуса

1449

Окремий взвод. У Полонному презентували документальний фільм про Мирослава Сливку та Богдана Бігуса. Хлопці були військовими батальйону імені генерала Кульчицького. Бійці з позивними Манах та Каспер боронили східні рубежі країни від російських окупантів. На жаль, на тому ж таки сході життя обох обірвалося. Аби вояки вічно жили не лише у пам’яті рідних, а й кожного українця, рівняни увіковічнили героїв у кіно.

Документальний фільм створили у Рівному. У Рівному його і презентували. Потім стрічку показали на батьківщині Мирослава Сливки – у Полонному.

Двоє бійців батальйону за Україну віддали найцінніше. У січні 2018 року від кульового поранення загинув Мирослав Сливка. У липні 2019 року обірвалося життя Богдана Бігуса.

У Мирослава Сливки залишилися мати, брат та сестра. Вони чи не щодня ходять до нього на могилу. У серцях рідних Мирослав житиме вічно. Назавжди буде патріотом, котрий понад усе любив Україну.

У Богдана Бігуса залишилися мати, бабуся, дружина та двійко маленьких дітей. Молодший народився у листопаді 2017-го і батька практично не пам’ятає. Сьогодні з мамою ходить на могилу і впізнає тата лише на фото.

" " " "