Олег  Тягнибок відвідав Хмельниччину, поспілкуватися із людьми ближче.

1196

Про ситуацію в країні, хід реформ та війну  – говорили  красилівчани з лідером ВО «Свобода».  Олег  Тягнибок відвідав Хмельниччину, поспілкуватися із людьми ближче.

У Красилівському будинку культури  зібралися містяни й мешканці прилеглих сіл. Нині тут проходить зустріч із головою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олегом Тягнибоком. У такому форматі подоляни щороку спілкуються із лідером націоналістів. Серед основних тем для обговорення – ситуація в країні, хід реформ та перспективи розвитку держави.  Олег Тягнибок певен, -покращень від нинішньої влади чекати не варто, бо вона себе дискредитувала.

Якщо позбавити олігархів можливості впливати на політику і економіку,  справи в державі різко підуть вгору, – переконані у «Свободі». Для цього розробили ряд законопроектів, що спрямовані на деолігархізацію.

Обговорили на зустрічі й реформи в Україні, зокрема – судову. У «свободівців» же своє бачення змін судовій  системі.

«Торкнулися» й найболючішої для людей теми – війни. Адже найголовніше, – кажуть красилівчани, аби по українській землі перестали гупати ворожі снаряди.  Свободівці ж певні, – нинішня влада не зацікавлена у завершенні бойових дій на Сході країни. Закон про «реінтеграцію Донбасу» , що напередодні ухвалив Парламент, вони глибоко засуджують.

Також говорили про розкрадання українських чорноземів. Свободівці категорично проти, аби землі сільськогосподарського призначення продавали у приватні руки. Красилівчани націоналістів підтримали.  Загалом, встигли обговорити багато болючих для людей тем.  Тривала зустріч більш як дві години.

 

 

" " " "