Ольга Кухар, Антон Дядюк та Дар’я Несторишена здобули максимальний бал на ЗНО

948

Вдача чи наполеглива праця? Одразу три випускники з Хмельницького отримали найвищі бали з ЗНО.Ольга Кухар, Антон Дядюк та Дар’я Несторишена – учні колегіуму імені Володимира Козубняка. Їм піддалися – фізика, англійська мова та історія України.

Ольга Кухар, яка складала англійську мову, навіть не сподівалася на такий результат. Коли побачила 200 балів на сертифікаті – була відверто шокована. Каже, звісно наполегливо готувалася, але що стане однієї із найкращих – сумніви були.

Нині цей етап пройдений, далі – пошук їх застосування.

200 балів з фізики отримав Антон Дядюк. Каже, такий потужний результат не дається просто так.

Усім школярам радить приділяти  більше уваги навчанню. А ще – виокремити для себе кілька предметів, які подобаються найбільше і заглиблюватися у них самостійно. А решта підтягнуться саме. Така формула успіху хлопця, яку вінбуде застосовувати у майбутньому.

Історію України Дар’я Несторишена називає своїм хобі. Отримавши максимальний бал із ЗНО – довго не могла в це повірити. Каже, кілька разів перепитувала у близьких, чи дійсно це так.

Саме із історією Дар’я не планує пов’язувати своє життя в майбутньому. Навпаки, хоче спробувати щось нове.

Загалом, в Україні максимальний бал з англійської мови отримало 84 випускники, з історії України – 49, а з фізики – 64 учні.

" " " "