«Олімпійська надія» у Хмельницькому

1268

Ще зовсім юні, втім такі талановиті. У Хмельницькому пройшов всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олімпійська надія». На теренах області спортивний захід відбувається не вперше та щоразу об’єднує все більше учасників. Так цього року до нашого міста з’їхалася чи не вся Україна.

Це Ангеліна Рак розповідає про перемогу на хмельницьких олімпійських надіях. Щоправда, каже дівчинка, нагороди привозила і з інших міст.

Про своє захоплення розповідає і Дана Напопіль. Зізнається, художньою гімнастикою займається не так давно, втім нині з улюбленим хобі вже планує пов’язати життя.

Таких, як Дана, ще зовсім юних, втім дуже талановитих згуртував Хмельницький. Саме наше місто цими вихідними приймало всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олімпійська надія». На теренах Хмельниччини спортивний захід відбувався не вперше та традиційно об’єднав чимало учасників. Так цього року до обласного центру з’їхалася чи не вся Україна.

«Олімпійська надія» у Хмельницькому відбувається двічі на рік. Традиційно, проходять змагання під егідою Національного олімпійського комітету та за сприяння небайдужих.

 

" " " "