«Омбре над темрявою і світлом».

1037

Тамплієри у Кам’янці-Подільському. Історично-авантюрний роман «Омбре над темрявою і світлом» презентувала Лора Підгірна. Для авторки це вже третя книга. У ній читач потрапить у часові переплетіння, перейметься пригодами та невигаданою історією подільського краю. До слова, у 2017 році рукопис став лауреатом міжнародного писемного конкурсу «Коронація слова  2017» у номінації «Роман».

Історія, містика, кохання. Таке наповнення має нова книга письменниці з  Кам’янця-Подільського Лори Підгірної. «Омбре над темрявою і світлом» розповість читачу про реальну історію ордену Тамплієрів, які були свого часу у головному туристичному місті Хмельницької області.  Сюжетна лінія нагадує справжній детектив із спецслужбами та таємними товариствами, які в постійному пошуку містичних артефактів.

Презентація книги відбулася у Хмельницькій централізованій бібліотечній системі. На авторку чекав сюрприз від шанувальників творчості. Її історія ожила в пісочній анімації.

На думку письменниці книга має спонукати для глибшого вивчення історії власного краю. Що й авторка намагається завжди відтворювати у своїх рукописах аби заманити читача у ті історичні місця, які вона описує на сторінках творіння.

Авторка обіцяє продовження історичної книги. Ідея вже народилася, потрібен тільки час для її втілення.

" " " "