Оновлена амбулаторія у Гречанах

1016

Оновлена амбулаторія – для жителів мікрорайону. У Гречанах завершують облаштовувати приміщення медустанови. Її  площа – понад тисячу квадратних метрів. Обслуговує амбулаторія 30 тисяч хмельничан та жителів навколишніх сіл. Тут є власний басейн та лабораторія. Оновлення проінспектував міський голова.

Найбільша в області, а, можливо, і в Україні. Амбулаторія мікрорайону Гречани обслуговує 30 тисяч пацієнтів. Вона має площу біля 1000 метрів квадратних, почали ремонт тут близько трьох років тому. Оздоблювальні роботи – уже на фініші.

15 кабінетів спеціалістів – тепер нові, просторі та сучасні. А стіни дитячого відділення оздоблені малюнками студентів ВПУ №25. Як кажуть батьки, маленькі пацієнти, поки розглядають декорації, менше хвилюються перед зустріччю з лікарем. Відвідувачка амбулаторії Альона каже, з сином приходить сюди часто. Тож приємно вражена змінами.

Як каже міський голова, у закладі є все необхідне для прийому пацієнтів та лікування.

Оновлення чекають і на інші заклади медичної мережі міста. Нова амбулаторія з’явились на вулиці Трудовій. У решті заплановані ремонти.

Заклади використовують на ремонти кошти, які надає національна служба здоров’я.

" " " "