Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області удосконалювали свої професійні вміння

1033

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області удосконалювали свої професійні вміння під час тактико-спеціальних занять. Їх провели на базі управління.

Блискавично та злагоджено. Так судові охоронці Хмельницького відпрацьовують оборону суду, щоб бути готовими до будь яких сценаріїв, які лише здатне підкинути сьогодення.

Масштабні тактико-спеціальні навчання відбулися на базі теруправління Служби судової охорони. Вартові Феміди і нацгвардійці спільно відпрацювали алгоритм дій під час нападу на вартове приміщення суду та порушення громадського порядку у залі судових засідань.

Навчання були максимально наближені до реальних подій, а співробітники Служби спільно із Нацгвардією відпрацювали, як справжня команда.

Ціль, яка стояла перед співробітниками теруправління Служби судової охорони, а саме відпрацювання чіткого механізму під час виникнення раптових ситуацій, досягнута. Судові охоронцідіяли чітко і злагоджено, не втрачаючи жодної хвилини, адже на кону могла бути безпека людей: і суддів, і учасників судового процесу. Подібний «вишкіл» влаштовують регулярно у всіх областях України від Заходу до Сходу.

" " " "