200 тисяч на бізнес ідею. У Хмельницькому вперше відбулася битва стартапів

1243

Розумні рюкзаки, корисне харчування та продаж автомобілів. У Хмельницькому відбулася битва стартапів.  Такий конкурс серед креативних підприємців організували вперше. Він став продовженням проєкту «Школа молодого підприємця». Цьогоріч 200 тисяч гривень розділили між трьома переможцями.

Перша битва стартапів у Хмельницькому завершилася. Головну перемогу здобули Віта Бабко та Ольга Мороз із проєктом «Виробництво та реалізація рюкзаків нового покоління». На виготовлення тестової моделі команда витратила близько пів року. Як розповідають самі розробники, він цікавий, індивідуальний та практичний.

А також у меню рюкзака понад 30 різних анімацій і добре знайомі з дитинства ігри. На розвиток своєї бізнес-ідеї команда отримали 100 тисяч гривень.

Друге місце посіла Марія Квасниця зі своїм чоловіком Леонідом. Орендуючи невеличкий приміщення, вони почали впроваджувати ідею виробництва та продажу швидкого та здорового харчування – супів в булочках. На презентації запропонували скоштувати власний продукт. Пара каже, попит містян на правильне харчування є, а от підприємців, які його можуть задовольнити – мало. Відтак, хочуть зайняти відповідну нішу.

Крем-супи в булочках розраховані на людей, які люблять смачно поїсти, але не готові довго чекати. Тож, незабаром молоді підприємці збираються розширюватися, і виграні 60 тисяч гривень стануть у нагоді.

Третє місце посів Андрій Дикий з проєктом «Маркетплейс для купівлі і продажу автомобілів». На розвиток цієї ідеї дадуть 40 тисяч гривень. Загалом, битва стартапів започаткована для стимулювання підприємців робити місто більш комфортнішим, прибутковішим та унікальним. Головне – подати таку ідею, яка в перспективі буде працювати і заробляти. Наступне змагання креативних ідей вжене за горами.

" " " "