Оновлений склад – у молодіжній раді з’явилися нові учасники

722

Нові учасники – більше можливостей. У Хмельницькому обрали оновлений склад молодіжної ради. Сюди увійшли активні студенти та школярі, які мають безліч ідей. Їх втіленням займатимуться спільно з управлінням молоді та спорту Хмельницької міськради. Частина делегатів через карантин не змогла приїхати.

53 делегати відкритим голосуванням обирали оновлений склад молодіжної ради. Сюди увійшли учні  та студенти, котрі мають свої пропозиції щодо розвитку молодіжної політики у Хмельницькому. Серед нових облич – Ярослав Пірог. Навчається хлопець у першій гімназії, значне місце в його житті  займає гумор.

Позачергові установчі збори через карантин  довелося відкласти на півроку. За цей час назбиралося багато справ. Кворум, каже голова ради, все ж зібрався.

Оновлення нормативно-правової бази та розробка стратегії – першочергові завдання громадської ради. Преміювати молодь до дня молоді – ще одна гарна ініціатива, котру подадуть на розгляд міськраді.

Прозвітували під час засідання і про виконану роботу. Серед кращих заходів – день вишиванки та день Соборності. А з новими учасниками ідей для  акцій побільшає.

" " " "