Спецрепортаж. У Старокостянтинові відбувся форум об’єднання «За майбутнє»

811

Команда професіоналів, однодумців та людей слова і діла. У Старокостянтинові відбувся форум об’єднання «За майбутнє». Наразі команда професіоналів продовжує збирати однодумців із різних регіонів Хмельниччині. За словами одного із лідерів сили – Віктора Бондаря – час, коли на місця приходили ставленики Києва, минув. Для результату потрібні місцеві обличчя.

Тільки за об’єднанням майбутнє, зазначає Сергій Іващук – депутат обласної ради та голова фракції «Аграрної партії України» у Хмельницькій області. У 2015році аграрії нашого краю створили багато позитивних проєктів в області. Тепер настав  час більших змін.

Делегати форуму певні, наразі Україна потребує змінпередусім у кадровій політиці.

Розвиток сільського господарства, туризму та рекреації має стати тим інструментом наповнення бюджету, який дозволить втілити в життя різнопланові проєкти.

Жителів Старокостянтинова та учасників форуму цікавили питання щодо укрупнення районів.

До цієї боротьби долучалися і депутати аграрної партії у Хмельницькій обласній раді. Проте київські високопосадовці не дослухалися.

А ще людей цікавили питання медицини. Зокрема, виплати медиками, які боряться із коронавірусом. Кажуть, при такій політиці держави, яка є зараз, далі  боротися буде нікому. Як приклад успішної реформи наводять Туреччину.

" " " "