Опалювальний сезон – чи у всіх домівках тепло ?

750

Про стовідсоткове встановлення лічильників тепла звітують в обласній адміністрації. Проте такі високі показники лише у Хмельницькому, Нетішині та Волочиську. А от в Ізяславі  платити за тепло по-новому не поспішають – там на все місто лише один пристрій обліку тепла. Непроста ситуація і у Шепетівці – там ліміти газу для теплопостачального підприємства затверджені лише до середини лютого.

Про стабільність проведення опалювального сезону в області звітують в адміністрації. Там запевнили – усі об’єкти соціальної сфери отримують тепло. Торік 20 котелень зазнали часткового оновлення. Задля безперебійної подачі  тепла створено  130 аварійних бригад на випадок негоди.

Непроста ситуація сталася восени у Шепетівці- тепло мешканці домівок там  отримали з великим запізненням. Проте і зараз радіти  плюсовій температурі  тут можуть з перебоями.

Торік підприємств  теплопостачальної галузі спожили 113 мільйонів кубів газу, оплата населення за спожиті послуги становила 84 відсотки. Тож у цьому році  посадовці прогнозують не меншу активність у розрахунках. Проте не забувають про економне використання блакитного палива.

Наразі, запевнили в управлінні житлово-комунального господарства, без збоїв працюють  714 котелень.

 

" " " "