Опалювальний сезон – Шепетівка знову може залишитися без тепла.

798

У Хмельницькому завершується підготовка об’єктів до зими. Минулоріч ситуація ускладнилась лише в Шепетівці. Там досі тривають суди між міською владою та теплопостачальним підприємством  «Шепетівкаенергоінвест». Підприємство нарощує борги та не сплачує за спожитий газ.  До минулорічних боргів у майже 50 мільйонів додалися теперішні.

Ситуація у Шепетівці  – не краща від минулорічної. Про це каже міський голова. Обидві сторони з’ясовують стосунки у судах. Черговий розгляд справи запланували на 10 вересня. Аби знову не стати заручниками ситуації, місцеві переплановують системи теплопостачання. Загалом, чотири з половиною тисячі квартир уже мають індивідуальне опалення.

Частина будинків взагалі без опалення. Так, нещодавно 435 квартир від’єднали від загальної мережі. Про ситуацію знають і у столиці, та чи буде тепло взимку у Шепетівці  – поки невідомо.

Як каже міський голова, усі навчальні заклади уже переведені на індивідуальне опалення. Лише одна школа-інтернат, де навчається 400 дітей, очікує на встановлення модульної котельні. Однак, запевнили у міській раді, тендерні процедури встигнуть провести за місяць.

 

" " " "