Опера Моцарта під відкритим небом

1538

Моцарт у Хмельницькому. Вже цими вихідними у місті відбудеться ще один концерт. Цього разу хмельничанам пропонують насолодитися класичною музикою. Локацію першого дня обрали місцевий пляж, далі виконавці попрямують до Меджибіжської фортеці. Таке open air show у місті проводять вдруге. Приурочений захід до Дня Європи в Україні.

Опера, вірші та неповторні твори Моцарта. 19 травня у Хмельницькому відбудеться open air show за участю академічного симфонічного оркестру та львівського диригента. Класична музика у їхньому виконанні звучатиме два дні.

Звучатиме музика Вольфганга Моцарта, а саме – опера «Чарівна флейта». За словами поціновувачів – це одне із найдосконаліших творінь видатного композитора. Дві дії наповнені містикою, жартами та веселощами. Також для містян підготували новинку, яка зробить виступ доступним для кожного.

Мирон Юсипович – заслужений артист України, оперний та симфонічний диригент.  Із виступами об’їздив майже всю Європу і не тільки. Понад півсотні музикантів гратимуть під його керівництвом. Роботою останніх задоволений. Каже, хмельницький оркестр його особисто вразив своїм професійним звучанням.

" " " "