Організатори фестивалю «АКТ перший» чекають на заявки від театральних аматорських колективів

1323

Пошук театральних талантів. У Хмельницькому відбулася прес-конференція з нагоди Всеукраїнського онлайн-фестивалю аматорського театру «АКТ перший». Його організовує громадська організація «Центр розвитку театру «Час Т»». Як відбуватиметься фестиваль та хто може стати учасником ?

Якщо ви любите експериментувати із ролями і маєте однодумців – для вас вперше у Хмельницькому відбудеться Всеукраїнський онлайн-фестиваль «АКТ перший». Його організовує громадська організація «Центр розвитку театру «Час Т»».

Реалізація проєкту відбудеться за підтримки Українського культурного фонду та Управління культури і туризму міськради. Перед організаторамистоїть важке завдання – відібрати п’ять найкращих аматорських колективів зі всієї України.

Аби творчі колективи могли більш детально познайомити глядачів із історією свого аматорського театру, їм нададуть можливість поспілкуватися з прихильниками.

Прийом заявок триватиме до 3 серпня. Участь у фестивалі мають право взяти молодіжні аматорські колективи. Жанрове спрямування особливого значення немає. Головне, аби всі вистави були виключно українською мовою.

А от переглянути готові матеріали можна буде на початку осені. З 7 вересня для всіх поціновувачів театрального мистецтва розпочнеться п’ятиденний показ вистав, креативних програм та тренажів. Усі покази, як і участь театральних колективів, безкоштовні.

 

" " " "