Особисті рекорди Бех-Романчук: ексклюзив з перших уст

907

 Про спортивні досягнення та сім’ю. Марина Бех-Романчук поділилася здобутками та планами на майбутнє. У минулому році стрибунка стала срібною призеркою чемпіонату світу з легкої атлетики. А ще хмельничанка побила особистий рекорд та стрибнула мало не на сім метрів у довжину. Своїми досягненнями спортсменка завдячує не лише собі чи тренеру, а й чоловікові Михайлу Романчуку. Він, каже Марина, як ніхто інший вміє підбадьорити та знайти потрібні слова підтримки. Про спортивне та особисте Бех-Романчук – ексклюзивно далі.

 Світові нагороди та особисті рекорди. Марина Бех-Романчук поділилася здобутками за минулорічний сезон. У 2019-му наша стрибунка стала срібною призеркою чемпіонату світу з легкої атлетики.

 Срібло чемпіонату світу – не єдине досягнення Бех-Романчук. У 2020-му Марина побила власний рекорд та стрибнула мало не на сім метрів у довжину.

 Злети та падіння, поразки та досягнення Бех-Романчук ділить зі своїм тренером. З Вадимом Крушинським Марина працює вже не один рік. Разом смакують перемоги, разом аналізують невдачі.

 Своїми досягненнями спортсменка завдячує не лише собі чи тренеру, а й чоловікові Михайлу Романчуку. Він, каже Марина, як ніхто інший вміє підбадьорити та знайти потрібні слова підтримки.

 Підтримка чоловіка, власний професіоналізм та тренерські настанови незабаром знову знадобляться Марині. Зараз у неї невеликий відпочинок, а вже у березні стрибунка вирушає на навчально-тренувальний збір у Туреччину. Це буде, свого роду, підготовчий етап до найважливішого старту сезону – Олімпійських ігор у Токіо. 

" " " "