Благодійний ярмарок у Кам’янець-Подільському

3163

Коли добро повертається добром. У Кам’янець-Подільському провели благодійний ярмарок. На доброчинному заході збирали кошти на реабілітацію дітей з інвалідністю. Кам’янчани влаштували жваві торги, а всі виручені кошти віддали тим, хто цього дійсно потребує. Тамтешні майстрині не тільки торгували власними виробами, а й вчили хенд мейду усіх охочих. 

 Цей матеріал в ефірі нашого телеканалу виходив понад місяць тому. Сім’я атовця з Кам’янеччини просила допомогти врятувати життя єдиній доньці. Тоді дитині поставили діагноз – пухлина головного мозку. Свої послуги пропонувала барселонська клініка. Вартувало лікування майже 250 тисяч євро. У родини таких грошей не було, втім, як кажуть, світ не без добрих людей.

 Кам’янчани, та й не тільки, загалом українці та навіть добротворці з-за кордону допомогли родині Власюків, хто грошима, хто добрим словом. Маленька Вікторія перенесла надважку операцію у Барселоні. Зараз дівчинка грається та сміється. Вона отримала шанс на щасливе дитинство.

 А інакше ніяк. Без допомоги українців сім’я б не впоралася. Нині ж родина не приховує емоцій та не шкодує слів подяки.

 На цій, на щастя, радісній історії благодійність по-кам’янецьки не завершується. Днями у місті провели розкішний ярмарок. На доброчинному заході збирали кошти на реабілітацію дітей з інвалідністю. Кам’янчани влаштували жваві торги, а всі виручені кошти віддали тим, хто цього дійсно потребує, бо ж переконані добро обов’язково повертається добром.

 

" " " "