Останній дзвоник.

1942

Жовто-блакитні кульки і гімн України. У Хмельницькій спеціалізованій школі №30 відбулося свято останнього дзвоника.  Стіни рідної школи покинули понад 150 учнів. Та в їх серцях назавжди залишаться спогади про першу вчительку і перший клас.  Саме перші роки навчання дуже вважливі для дітей. У школі їх навчали читати, писати, швидко рахувати, а сьогодні відпускають до інших вчителів.

Запуском жовто-блакитних кульок випускники Хмельницької спеціалізованої школи 1 ступеня №30 прощалися із рідною школою.  Для них сьогодні прозвучав осатаній дзвінок, який символізує початок нового життя. Свою школу діти вважають найкращою та обіцяють приходити у гості до рідних вчителів.

Понад 150 учнів четвертих класів  вже з вересня розпочнуть навчання у різних школах. Та основа, яку отримали у перших класах, назавжди залишиться із ними. Тут, ще зовсім маленьких першокласників, навчали читати та писати. Заохочували різноманітними гуртками та розвивали позашкільні здібності. І сьогодні учні згадують своїх викладачів з любов’ю.

Вдячними залишаються і батьки, оскільки вчителі  професійно підійшли до навчання і виховання дітей.

Привітав маленьких випускників і народний депутат України Сергій Лабазюк. Окрім вітальних слів обранець вручив подарунковий сертифікат для розвитку технічно-матеріальної бази.

 

" " " "