Остання сесія у році.

1024

У Хмельницькому депутати востаннє  в цьому році тиснули на кнопки. Заключна сесія міської ради затвердила бюджет та прийняла ряд запитів. Обранці працювали злагоджено, тож дискусій у сесійній залі не виникало. Відтак, майже більш ніж двомільярдний дохід скарбниці розподілили між освітою, медициною, комунальними закладами та захищеними статтями видатків. Більше про засідання тринадцятої сесії розкажуть наші журналісти.

Востаннє в цьому році депутати готуються зайняти свої місця, щоб прийняти низку важливих для міста рішень. Ключове питання – бюджет, тож його ділили поміж соціальними закладами, на ремонти приміщень та шляхів. Загалом розподілили майже три мільярди гривень.

Бюджет розвитку депутати прийняли у сумі 230 мільйонів. Згодом, каже міський голова ця сума може зрости. Отримали на безкоштовне харчування заклади учнів початкових класів та дошкільнят заклади освіти, передбачили депутати кошти на ремонти санвузлів та протипожежні заходи. А два спортмайданчики обласного центру ще й отримали  фінансування з державного бюджету.  Частину коштів направили і на медицину, зокрема у перинатальний центр.

А ще депутати планують тісніше співпрацювати з колегами з інших міст задля розвитку місцевого самоврядування. За відповідне звернення проголосувало більшість обранців.

А ще депутати прийняли звернення і про підтримку сімейних цінностей – про це просили представники духовної ради.

Депутатський корпус став трохи менший – свої повноваження склав  Олександр Білик. Як каже,вже колишній обранець, проаналізував свою діяльність у раді і оцінив її, як малоефективну.

Після засідання обранці послухали колядок та розійшлися, аби в наступному році з новими силами стати до депутатської роботи.

 

" " " "