ОСВІДЧЕННЯ У ВОДІ

402

Відчуй як в басейні… романтично. До дня закоханих у Хмельницькому містянин зробив незвичайну пропозицію руки та серця своїй дівчині. Місцем освідчення він обрав місцевий басейн. А по допомогу в організації романтичного дійства звернувся до працівників спортивно-культурного центру “Плоскирів”.

Звичайний суботній ранок. Хмельничанка Анна поспішає на заняття з аквааеробіки. Її до басейну привіз коханий. Обидвоє нервують. Вона – бо спізнилась на тренування через затори. Він – бо готував сюрприз, який тримав у секреті 2 тижні. І от Анна прямує до басейну.

Дівчина зосереджена на вправах і не помічає, як за лічені хвилини з’являється імпровізована фотозона. А ритмічна музика раптово змінюється на романтичну.

Хлопець із сильним хвилюванням робить освідчення і дівчина погоджується. І на її руці засяяла обручка.

А згодом розповідає, готувався місяць, та найважче було зберегти у таємниці план пропозиції. Богдан додає, спочатку планував освідчитись у військовій частині. Та дізнавшись, що його кохана відвідує басейн, вирішив змінити задум.

Аби влаштувати свято кохання хмельничанин звернувся до працівників спортивно культурного центру Плоскирів. Організаторкакаже, раніше подібного не робили. А уже в подальшому підуть на зустріч й іншим закоханим парам.

Закохані разом близько пів року. Розповідають, познайомились у соціальній мережі і одразу зрозуміли, що знайшли свою людину. Скоро Богдан та Анна зіграють весілля, і вже задумуються над поповненням.

" " " "