УЧИТЕЛЬ РОКУ

563

Переможців обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2022» обрали у Хмельницькому. Фахові  змагання відбувалися у чотирьох номінаціях. У підсумку – кращий вчитель біології працює у Білогірській селищній раді, правознавства – у Новодунаєвецькій. Переможці у номінаціях «Мистецтво» та «Інформатика»із  Кам’янець-Подільського.

Цього року для участі в конкурсі було достатньо реєстрації на сайті Міносвіти. Раніше учасників делегували педколективи. Тетяна Сімаковська –переможниця обласного етапу конкурсу у номінації «Мистецтво». Журі вразила її методика викладання музики за допомогою арт буків – саморобних графічних альбомів.

Марія Лиськова наконкурсі представляла Гуківську сільську об’єднану громаду. В номінації «Біологія»посіла друге місце.

Кращих з кращих обирали з поміж 169 претендентів. Конкурс відбувався у декілька етапів. Через карантинні обмеження, відкритий урок, проводили у дистанційному форматі.

Кращим вчителем у номінації «Біологія» цього року обрали Сергія Баранчука із Білогірського опорного закладуім. Ткачука. Віталій Аносов – переможець в номінації «Інформатика» із п’ятої Кам’янець-Подільської спеціалізованої школи. Представниця  Дунаєвецької загальноосвітньої школи 1 -3 ст. Катерина Бутенко краща в номінації «Основи правознавства»

Переможціобласного конкурсу представлятимуть Хмельниччину на Всеукраїнському етапі конкурсу.

" " " "