Освітній форум відбувся у Хмельницькому.

800

Зробити освіту кращою можна, якщо об’єднати досвід приватників та державників. В рамках освітнього форуму нині викладачі здобувають нові та цікаві навички вчителювання. Спікери доносять інформацію про інноваційні технології, методи роботи з дітьми та розвиток системи навчання у Хмельницькому.

Протягом двох днів у Хмельницькому відбуватиметься освітянський форум. Його мета проста – допомогти дітям краще засвоювати навчальну програму. Тому тут – педагоги як комунальних так і приватних установ – усі навчаються, а, заодно, активно обмінюються досвідом. Кажуть, у школі дітям – важко, бо навантаження на них збільшується щорічно – з’являються як нові технології так і засоби для засвоєння інформації. А, як відомо, лише підготовлений вчитель може якісно та цікаво викладати.

Хмельницькі вчителі давно перестали розділяти форму освіти. Тому залюбки спільно організовують навчальні та розважальні заходи.

Також багато уваги на форумі приділяли темі розвитку бізнесу та приватних гуртків. На думку фахівців,  введення платних уроків дозволить розвантажити вчителів-бюджетників. Відкриє можливості для нових та креативних форм навчання. І головне- створить здорову конкуренцію, від чого виграють, як діти так і вчителі.

Увесь зібраний на форумі досвід вчителі обіцяють презентувати на широкий загал – традиційному заході «Фабрика освітніх ідей».

" " " "