ОЖЕЛЕДИЦЯ –ВОРОГ КІСТОК

333

Сніг, дощ та мороз. До Хмельницького прийшла справжня зима. А разом із нею і ожеледиця. Тож водії поспішають поміняти гуму на колесах, діти беруть санчати. А працівники травмпункту посилюють чергування. Адже кількість звернень подолян через слизькі тротуари зростає.

Сніг та мінусова температура додали передсвяткового настрою. У Хмельницькому уже кілька днів працює ярмарка та сяє ялинка. Та погода перетворила дороги та тротуари на ковзанку. У Хмельницькому травмпункті кілька пацієнтів зі скаргами на біль у руці чи нозі, який виник після падіння.

Лікарі кажуть, у першій половині дня середи за допомогою звернулись більше 10 людей. Характер травм – різний, від невеликих забоїв до зміщення кісток.

Часто люди звертаються до лікарів через кілька днів після травми. Причини різні – або вважають, що якось пройде. Або проблеми із транспортом, якщо живуть не в місті.

Коли на вулицях стає слизько, у травмпункті посилюють чергування. У середу на зміну вийшло одразу три лікарі, які готові допомогти в тому числі жертвам ожеледиці.

Аби кістки були міцні лікарі радять повноцінно харчуватись. А в ожеледицю не поспішати, адже невдале падіння може перекреслити першочергові плани.

" " " "