П’ятий «Green Fest» у Хмельницькому . Підсумки тижня .

1549

Фарби холі, фотосушка, шоу мильних бульбашок та пінна вечірка. У Хмельницькому відбувся п’ятий «Green Fest». Територію міського пляжу, традиційно там відбувається фестиваль, поділили на кілька тематичних зон: дитячу, спортивну, історичну, розважальну та інші. Відтак, щось цікаве для себе кожен знаходив без проблем. А ось велодоріжка, сцена або скеледром та пірс уздовж пляжу – це те, що може бути на цій території. По суті, показати, якою зоною відпочинку може стати місцевий пляж вже п’ять років є великою місією «Green Fest». Досі тільки говорили, а цього року презентували концепцію майбутнього Молодіжного парку.

Велодоріжка, сцена або скеледром та пірс уздовж пляжу. Це «краплина у морі» того, що має бути у майбутньому Молодіжному парку. Власне, концепцію місцевої зони відпочинку хмельничанам презентували на «Green Fest».

Концепція вже є, якщо будуть дії, то через рік-другий хмельничани матимуть власний Молодіжний парк. Це – місце відпочинку як для дітей, так і для дорослих, а також зона розваг та спорту для молоді. Щоправда, все таки основна функція парку – рекреаційна.

Йдеться про амфітеатр, терасу з гамаками та роледром. Також у Молодіжному парку буде точка продажу.

А щодо цьогорічного фестивалю – фарби холі, фотосушка, шоу мильних бульбашок та пінна вечірка. Це далеко не усе, чим дивував п’ятий «Green Fest». Отож, зробимо екскурс: як усе було. Розпочнемо з фото-виставки «Green Fest: дай п’ять».

Далі зона хенд мейду та альтернативної енергетики. А на цьому майданчику навчають акторській майстерності. Далі – музей живої історії просто неба.

Одяг та обладунки можна не лише споглядати, а й приміряти.

А тут усе активно та спортивно. Змагання з кікбоксингу, захопливий воркаут та етап Чемпіонату України з баскетболу 3*3. До слова, Хмельницький навідали декілька команд з різних куточків країни, були місцеві.

Від спорту до музики. Насправді, лунала вона з різних тематичних зон «Green Fest». У пластунів – співанка, а тут поціновувачі електронної музики.  Запускають повітряних зміїв. Далі – акустична сцена.

А тепер до найяскравішого – фарби холі.  Далі було шоу мильних бульбашок та пінна вечірка. Враження неймовірні. Та й загальне враження, по суті, таке ж.

І щоб там не казали організатори, буде наступний «Green Fest» чи ні, та такі відгуки – реальна оцінка їх роботи. Відтак, з впевненістю можна сказати – шостий фестиваль хмельничани чекають.

 

" " " "