Палац творчості дітей та юнацтва ремонтують.

697

Осередок дитячої творчості ремонтують вперше за 15 років. Раніше міська влада виділяла кошти лише на дрібні поточні роботи. Нині ж вирішили підійти до реконструкції серйозно. На заміну вікон, утеплення фасаду та впорядкування зовнішнього вигляду прилеглої території виділили з бюджету 15 мільйонів гривень. Та й ця сума – не остаточна. Що вже встигли зробити – далі у сюжеті.

Загальна площа його майже 10 тисяч квадратних метрів. Будівля має унікальну та складну архітектуру. Тому ремонтні роботи розділять на певні блоки і робитимуть частково. Нині будівельники займаються лицьовою стороною. Ще однією родзинкою буде відсутність сірого кольору, який не пасує дитячому закладу.  На завершення приміщення розфарбують усіма кольорами райдуги.

Гуртки у Палаці творчості дітей та юнацтва протягом року відвідує понад дві з половиною тисячі дітей. Нині там функціонує 80 розвивальних напрямків. Найбільше учні полюбляють художньо-естетичні. Тому для їхнього комфорту і економії бюджетних коштів було прийняте рішення реконструювати заклад.

Нині вже встановили 250 металопластикових вікон.

" " " "