Паркомісця для людей з інвалідністю малюють у синій колір

752

Аби не займали чуже місце. У Хмельницькому паркомісця для людей з інвалідністю малюють у синій колір. Дорожні роботи комунальники розпочали ще місяць тому. Тож зараз вулиці, що у центрі міста, отримали нову синю розмітку. До кінця осені така ж з’явиться у всіх мікрорайонах Хмельницького.

На жаль, це не поодинокий випадок. Практично, не відходячи від каси, бачимо те ж саме.

І таких «від’їжджаю» чимало. Тільки за годину ми нарахували кілька десятків. Водії скаржаться, паркуватися ніде, а людям з інвалідністю стільки місць не потрібно. Законодавець вважає по-іншому.

Пану Віктору, як нікому іншому, проблема парковки добре знайома. З людською байдужістю, каже чоловік, не раз стикався, тож зараз навіть не дивується, коли хтось займає його місце.

Тож, аби кермувальники не займали чуже місце, у місті почали наносити синю розмітку. Дорожні роботи стартували ще місяць тому. Тож зараз вулиці, що у центрі, отримали нове маркування. До кінця осені, кажуть комунальники, таке ж з’явиться у всіх мікрорайонах Хмельницького.

Так би й мало бути, та, на жаль, бачимо протилежне.

Виправдання єдине: у місті дійсно бракує парковок. Та ось зупинитися далі і пройти сто чи двісті метрів здоровій людині значно легше, аніж тому, у кого обмежені можливості.

" " " "