Патріотичні кольори – до Дня Незалежності.  У дендро-парку молодіжне крило політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» організувало  флеш-моб із  фарбами холі.

913

Понад сорок молодих людей взяли участь у патріотичному флеш-мобі.  Центром веселих розваг став місцевий дендро-парк.  Яскраві стрічки та гарний настрій – саме цим озброїлись хлопці та дівчата, аби привітати країну у святковий день. Всеукраїнська акція проходить у кожному куточку держави.

Море емоцій у святковий день отримали усі , хто тримав у руках патріотичні фарби холі.

Саме таким піднесеним настроєм молодь  привітала рідну країну з Незалежністю. 27 років тому українці зробили рішучий крок назустріч самостійності. І вже тепер  ті, хто має жити у цій державі, бажають їй лише найкращого.

Синьо-жовті кольори для кожного українця – символ батьківщини. Наш прапор – це єднання  безхмарного неба та стиглого хліба на ланах.  А молодь – це рушійна сила, що може стати запорукою щасливого майбутнього для України.

Організувало захід молодіжне крило політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Тут впевнені, лише так можна підтримати патріотичний дух покоління. В політичній партії постійно проводять заходи, куди залучають  молодих та активних людей.

" " " "