Патрульна поліція шукає кадри

2541

Залишилося менше тижня. У Хмельницькому триває набір до лав патрульної поліції. Стартував відбір 12-го червня та завершиться 11-го липня. На сьогодні онлайн-анкети заповнили близько восьми сотень кандидатів. З них – 70% чоловіки та 30% – жінки. Більшість претендентів вже подали пакет документів до Управління патрульної поліції. Частина пройшла тестування, декілька – військово-лікарську комісію.

Залишилося менше тижня. У Хмельницькому триває набір до лав патрульної поліції. Стартував відбір 12-го червня та завершиться 11-го липня. На сьогодні онлайн-анкети заповнили близько восьми сотень кандидатів.

Чимало претендентів вже подали пакет документів до Управління патрульної поліції. Частина пройшла тестування, декілька – військово-лікарську комісію.

Якщо при першому відборі на місце копа претендувало більше двадцяти охочих, зараз, очевидно, менше. Щоправда, поки що ситуацію патрульні не прогнозують. Мовляв, набір триває до 11-го липня.

До закінчення відбору залишилося менше тижня. Втім того достатньо, аби на сайті Департаменту патрульної поліції заповнити онлайн-анкету, вдало пройти усі етапи та отримати роботу, що допомагає зробити життя людей безпечнішим. Окрім того, майбутнім копам обіцяють зарплату від 8 тисяч гривень, зростання та розвиток, стабільну роботу та дружню команду.

 

" " " "