Патрульні Хмельницького відзначили своїх помічників

1314

Герої живуть поміж нас. Патрульна поліція Хмельницького відзначила двох дівчат. Нещодавно ті допомогли тутешнім правоохоронцям затримати злочинця. Не думаючи про власну безпеку, дівчата кинулись на допомогу жінці. Як виявилося, її побив та пограбував чоловік. Марія та Христина зловмисника наздогнали, повалили на землю та викликали поліцію. За виконання свого громадянського обов’язку дівчата від патрульних отримали подяки. Щоправда, вони – не перші, кого відзначають тутешні копи. Попередньо, таку ж подяку отримав школяр, котрий знайшов чималу суму грошей та зателефонував на лінію 102.

За виконання свого громадянського обов’язку хмельничанок – Марію та Христину відзначили патрульні. Нещодавно дівчата допомогли тутешнім правоохоронцям затримати злочинця.

Дівчата, не роздумуючи, кинулись на допомогу жінці. Як виявилося, її побив та пограбував дужий чоловік.

Марія та Христина зловмисника наздогнали, повалили на землю та скористалися газовим балончиком.

Далі дівчата зателефонували на лінію 102.

Відверто кажучи, вчинок цих двох тендітних дівчат вартий захоплення. Не кожен чоловік, не те, щоб жінка, зробили б те ж саме.

Інше, кажуть дівчата, вчинити не могли. А ось для Марії такий випадок ще й не перший, подібна ситуація вже траплялася. Щоправда, тільки після цього інциденту, дівчина твердо вирішила – хоче стати патрульною.

А ось патрульній поліції такі кадри потрібні.

Додамо тільки те, що світ не без добрих людей. Марія та Христина – не перші, кого відзначають хмельницькі копи. Попередньо, таку ж подяку отримав школяр, котрий знайшов чималу суму грошей та зателефонував на лінію 102.

 

" " " "