Патрульні міста отримали нову оргтехніку

1111

П’ять комп’ютерів, телевізор та багатофункціональний пристрій. Патрульна поліція Хмельницького отримала нову оргтехніку. Закупки зроблені у рамках програми профілактики та попередження адмінправопорушень. Нагадаємо, «Поліцейський сервіс» мерія прийняла у жовтні 2016-го. Розрахована програма на 5 років. За цей час з міської казни мали б виділити більше мільйона гривень. Щоправда, поки що тутешні поліціянти отримали лише 128 тисяч гривень. Минулого року закупили аптечки та відеореєстратори, цього – оргтехніку.

Такий гість – рідкість, втім з хорошими новинами. До хмельницьких патрульних завітав міський голова, традиційно, не з пустими руками. Цього разу місцеві копи отримали нову оргтехніку.

По суті, телевізор стане ретранслятором. З камер спостереження картинка буде виводитися на монітор. У цей момент черговий зможе відреагувати на певну подію ще до виклику патрульного екіпажу.

Окрім телевізора, тутешні копи отримали багатофункціональний пристрій та п’ять комп’ютерів. До слова, останні вже прижилися у кабінетах. Усі закупки зроблені у рамках програми профілактики та попередження адмінправопорушень. Нагадаємо, «Поліцейський сервіс» міська рада прийняла у жовтні 2016-го.

сРозрахована програма на 5 років. За цей час з міської казни мали б виділити більше мільйона гривень. Щоправда, поки що тутешні поліціянти отримали лише 128 тисяч гривень.

Минулого року міська рада закупила аптечки та відеореєстратори, цього – оргтехніку. Тепер, каже мер, чекають пропозицій до бюджету-2018.

На цей рік, сподіваються патрульні, програма для них не завершилася. Адже, набір до лав правоохоронців триває. По його завершенню спокій містян берегтимуть на сотню копів більше. Забезпечити майбутніх поліціянтів усім необхідним – справа непроста, а тому на підтримку місцевої влади дуже розраховують.

 

" " " "